Home » Over ons

Over ons

Deze website geeft informatie over alles wat te maken heeft met verzekeren, van een uitvaartverzekering tot het verschil tussen WA-verzekering of All Risk?

De websites is ontstaan omdat er op het internet veel websites bestaan waar u verzekeringen kunt afsluiten zonder hier duidelijk informatie over te geven. Voor al uw vragen en informatie kunt u hier terecht.

Laatste 5 artikelen

Partner websites

RSS Nieuws van andere websites over verzekeren

 • Verzekeraar moet duidelijker informeren over reisverzekering - Telegraaf.nl juli 1, 2015
  NOSVerzekeraar moet duidelijker informeren over reisverzekeringTelegraaf.nlDe informatie die verzekeraars met het Keurmerk Klantgericht Verzekeren aanbieden, moet beter. Dat is een van de conclusies uit het onderzoek van het Keurmerk Klantgericht Verzekeren naar de reisverzekeringen van de keurmerkhouders.Reisverzekeringen vaak niet duidelijkNOS'Reisverzekering niet altijd even duidelijk'NU.nlalle 4 nieuwsartikelen »
 • Verzekeren haalbaar voor ZZP'er - DeOndernemer.nl juli 1, 2015
  DeOndernemer.nlVerzekeren haalbaar voor ZZP'erDeOndernemer.nlJe hoeft natuurlijk niet het standaardbedrag te verzekeren. De verzekeraar kiest meestal voor 80% van je jaarinkomen. Maar als je hier een lager bedrag van maakt, betaal je ook minder premie. Het nadeel ervan is wel dat je een lagere uitkering krijgt ...en meer »
 • Ga je wel zo goed verzekerd op vakantie? - Verzekeringen.com juni 30, 2015
  Ga je wel zo goed verzekerd op vakantie?Verzekeringen.comHet is niet zo dat je voor alle reizen die je maakt bent verzekerd. Een dagje weg zonder overnachting wordt bijvoorbeeld vaak niet gedekt door de reisverzekering. Daarnaast wordt door veel mensen een reisverzekering afgesloten met het idee dat diefstal ...
 • 'PSG trekt portemonnee om zich te verzekeren van steraanvaller Atlético Madrid' - Soccernews.nl juni 20, 2015
  Soccernews.nl'PSG trekt portemonnee om zich te verzekeren van steraanvaller Atlético Madrid'Soccernews.nlHet is Paris Saint-Germain menens als het om het aantrekken van de Franse aanvaller Antoine Griezmann van Atlético Madrid gaat. De steenrijke club uit Parijs heeft naar verluidt al een eerste bod in de Spaanse hoofdstad neergelegd. Het zou om maar ...en meer »
 • ZZP'er wil zich wel vrijwillig verzekeren - Assurantie Magazine juni 18, 2015
  Assurantie MagazineZZP'er wil zich wel vrijwillig verzekerenAssurantie MagazineDe zzp'er is zich zeer goed bewust van het risico op arbeidsongeschiktheid. 31% heeft in geval van arbeidsongeschiktheid een probleem op korte termijn; 55% op langere termijn. Van de zzp'ers heeft 86% zich georiënteerd om dit risico te verzekeren ...ZZP'er wil zich vrijwillig verzekerenBrisk MagazineMeeste zzp'ers hebben geen […]