Home » Over ons

Over ons

Deze website geeft informatie over alles wat te maken heeft met verzekeren, van een uitvaartverzekering tot het verschil tussen WA-verzekering of All Risk?

De websites is ontstaan omdat er op het internet veel websites bestaan waar u verzekeringen kunt afsluiten zonder hier duidelijk informatie over te geven. Voor al uw vragen en informatie kunt u hier terecht.

Laatste 5 artikelen

Partner websites

RSS Nieuws van andere websites over verzekeren

 • Dit zijn je rechten als je poetsvrouw iets breekt - Knack.be augustus 4, 2015
  Knack.beDit zijn je rechten als je poetsvrouw iets breektKnack.beHou er rekening mee dat het bedrijf in de overeenkomst die het met je afsluit, de aansprakelijkheid kan beperken tot de bedragen waarvoor het zelf verzekerd is. Omdat er vaak een franchise van toepassing is (van bijvoorbeeld 200 à 250 euro) kan je ...
 • 'Verzekeraars blokkeren toegang tot expert bij schade' - Telegraaf.nl juli 31, 2015
  Telegraaf.nl'Verzekeraars blokkeren toegang tot expert bij schade'Telegraaf.nlVeel verzekeraars maken het consumenten in de praktijk onmogelijk om bij schade een eigen expert in te huren. Volgens CDA-Kamerlid Bruins Slot is deze situatie 'niet wenselijk'. Zij eist daarom opheldering van minister Van der Steur (Justitie).
 • 'Storm trof vooral sportclubs en groothandel' - Telegraaf.nl juli 31, 2015
  Telegraaf.nl'Storm trof vooral sportclubs en groothandel'Telegraaf.nlDe zomerstorm van 25 juli heeft de meeste schade berokkend aan grote bedrijfspanden met een sport- of industriefunctie aan de rand van stads- of dorpskernen. Dat blijkt uit een vrijdag gepubliceerd onderzoek van bedrijfsinformatiespecialist Graydon.en meer »
 • Hulten – Verzekeren is goedkoper - Nieuws.nl juli 31, 2015
  Brabants DagbladHulten – Verzekeren is goedkoperNieuws.nlTwee van deze boetes ging over het feit dat zijn bus niet verzekerd was geweest. Dat kostte hem al 2.414 euro. Twee andere verkeersboetes bleken in totaal 1.533 euro te zijn. Zijn auto moest ook twee maanden buiten gebruik gesteld worden. Omdat hij ...Verzekeren is goedkoperNieuwsbank (persbericht)alle 3 nieuwsartikelen »
 • 'Sluit losse verzekering af voor Griekenland' - Telegraaf.nl juli 31, 2015
  Telegraaf.nl'Sluit losse verzekering af voor Griekenland'Telegraaf.nlDe Duitse zorgverzekeraar DAK Gesundheit adviseert mensen die naar Griekenland gaan een reisverzekering met zorgdekking aan. Toeristen in Griekenland kunnen daar in het ziekenhuis mogelijk niet terecht met een normale zorgverzekering die in heel ...en meer »