Home » Over ons

Over ons

Deze website geeft informatie over alles wat te maken heeft met verzekeren, van een uitvaartverzekering tot het verschil tussen WA-verzekering of All Risk?

De websites is ontstaan omdat er op het internet veel websites bestaan waar u verzekeringen kunt afsluiten zonder hier duidelijk informatie over te geven. Voor al uw vragen en informatie kunt u hier terecht.

Laatste 5 artikelen

Partner websites

RSS Nieuws van andere websites over verzekeren

 • Slechts 72% van de Nederlanders verzekerd voor uitvaart. - Welingelichte Kringen augustus 31, 2015
  Welingelichte KringenSlechts 72% van de Nederlanders verzekerd voor uitvaart.Welingelichte KringenHet gros van de Nederlanders heeft wel eens nagedacht over een uitvaartverzekering of er een afgesloten. Maar over de ins-en outs van deze verzekering zijn we nog niet echt op de hoogte het is een onderwerp waar men liever niet over spreekt.
 • Exclusieve artikelen van de Telegraaf redactie - Telegraaf.nl augustus 31, 2015
  Telegraaf.nlExclusieve artikelen van de Telegraaf redactieTelegraaf.nlHet noodweer van de afgelopen nacht heeft naar schatting tussen de 5 en 10 miljoen euro schade veroorzaakt. Volgens het Verbond van Verzekeraars gaat het vooral om waterschade in en om woningen. Schade door blikseminslagen en hagel is niet in de ...en meer »
 • Autoverzekering in Utrecht het duurst - Managers Online augustus 31, 2015
  Autoverzekering in Utrecht het duurstManagers Online31 augustus 2015 - Utrecht, Den Haag en Den Bosch zijn dit jaar de duurste provinciehoofdsteden om een personenauto te verzekeren. Utrecht spant de kroon met een gemiddelde premie van 30,61 euro per maand. In Assen blijkt een personenauto het ...
 • Waarom zou je als zelfstandige een verzekering gewaarborgd inkomen afsluiten? - Knack.be augustus 28, 2015
  Knack.beWaarom zou je als zelfstandige een verzekering gewaarborgd inkomen afsluiten?Knack.beDe aldus uitbetaalde bedragen zijn meestal ontoereikend om de levensstandaard van jou en je gezin op hetzelfde niveau als voor de arbeidsongeschiktheid te handhaven. Een bijkomende verzekering tegen het risico van inkomensverlies als gevolg van ...
 • OPROEP: rechtsbijstandverzekering? - Telegraaf.nl augustus 25, 2015
  Telegraaf.nlOPROEP: rechtsbijstandverzekering?Telegraaf.nl... van een gemiddeld tarief; Moody's positiever over Nederlandse economie; Producenten in industrie blijven positief; Volop vernieuwingskracht; Concurrentiestrijd bioscopen neemt toe. OPROEP: rechtsbijstandverzekering? Home » DFT » Geld » Verzekeren.