Home » Over ons

Over ons

Deze website geeft informatie over alles wat te maken heeft met verzekeren, van een uitvaartverzekering tot het verschil tussen WA-verzekering of All Risk?

De websites is ontstaan omdat er op het internet veel websites bestaan waar u verzekeringen kunt afsluiten zonder hier duidelijk informatie over te geven. Voor al uw vragen en informatie kunt u hier terecht.

Laatste 5 artikelen

Partner websites

RSS Nieuws van andere websites over verzekeren

 • 'Verplichte zzp-basisverzekering haalbaar' - BNR Nieuwsradio december 2, 2016
  BNR Nieuwsradio'Verplichte zzp-basisverzekering haalbaar'BNR NieuwsradioZzp'ers kunnen zich voor 100 euro per maand laten verzekeren voor een arbeidsongeschiktheidsverzekering. Als ze zich ten minste allemaal inschrijven. Dat blijkt uit onderzoek van Acture, een private uitvoerder van de ziektewet. Maar ZZP Netwerk ...en meer »
 • 'Ondernemers zullen zich anders moeten verzekeren' - NieuweOogst.nu december 1, 2016
  NieuweOogst.nu'Ondernemers zullen zich anders moeten verzekeren'NieuweOogst.nu'In 2006 hebben we 30.000 agrarische ondernemers nog eens in een brief gewezen op de mogelijkheid om stallen en loodsen apart te verzekeren tegen hagel. Aanleiding was de schade die destijds is ontstaan door extreme sneeuwdruk. Ongeveer een ...
 • De Bevelander.nl - Collectieve zorgverzekering minima - De Bevelander (persbericht) (Blog) december 1, 2016
  De Bevelander (persbericht) (Blog)De Bevelander.nl - Collectieve zorgverzekering minimaDe Bevelander (persbericht) (Blog)GOES - De gemeente Goes vindt het belangrijk dat ook mensen met een minimuminkomen zich goed kunnen verzekeren tegen zorgkosten. Deze kosten ...en meer »
 • Zorgverzekering vergelijken: wat kiest Nederland? - ZorgWijzer.nl november 30, 2016
  Zorgverzekering vergelijken: wat kiest Nederland?ZorgWijzer.nlZo heeft nog steeds ruim 85 procent van alle zorgverzekerden een aanvullende verzekering. Echter ligt dit percentage bij de consumenten die op dit moment hun zorgverzekering aan het vergelijken zijn veel lager. Daar kiest 'slechts' veertig procent voor ...
 • ReclameReview: POT (verzekeringsapp) - Marketingfacts november 30, 2016
  MarketingfactsReclameReview: POT (verzekeringsapp)MarketingfactsEen sociale manier van verzekeren door samen geld in te leggen voor het geval iemand schade heeft. Zo werkt de nieuwe app POT van verzekeraar VIVAT (voorheen REAAL), die met een korte commercial wordt geïntroduceerd.