Home » Over ons

Over ons

Deze website geeft informatie over alles wat te maken heeft met verzekeren, van een uitvaartverzekering tot het verschil tussen WA-verzekering of All Risk?

De websites is ontstaan omdat er op het internet veel websites bestaan waar u verzekeringen kunt afsluiten zonder hier duidelijk informatie over te geven. Voor al uw vragen en informatie kunt u hier terecht.

Laatste 5 artikelen

Partner websites

RSS Nieuws van andere websites over verzekeren

 • Airbnb beter te verzekeren - Vereniging Eigen Huis december 18, 2014
  Airbnb beter te verzekerenVereniging Eigen HuisGrote verzekeraars als Nationale-Nederlanden, ASR en Aegon gaan inspelen op Airbnb. Ze bieden vanaf 1 januari meer mogelijkheden om verhuur van de eigen woning aan toeristen te verzekeren. Dat meldt de Volkskrant vandaag. De vraag naar ...en meer »
 • Prijs van verzekeren arbeidsongeschiktheid fors gedaald - TankPro.nl december 18, 2014
  TankPro.nlPrijs van verzekeren arbeidsongeschiktheid fors gedaaldTankPro.nlTankstation-ondernemers die een arbeidsongeschiktheidsverzekering afsluiten via Meeùs, betalen daarvoor nu fors minder premie. Pomphouders hebben recht op tien procent premiekorting. Tevens is het adviestraject voor dergelijke verzekeringen herzien.
 • Consumenten verzekeren zich in 2015 minder voor medische hulp in het ... - Independer.nl december 17, 2014
  Consumenten verzekeren zich in 2015 minder voor medische hulp in het ...Independer.nlEen aanvullende verzekering kan deze kosten dan eventueel vergoeden. In ons vergoedingsoverzicht spoedeisende hulp buitenland en vergoedingsoverzicht niet-spoedeisende hulp buitenland kun je per zorgverzekeraar precies zien wat er vergoed wordt.
 • Het laatste nieuws het eerst op NU.nl - NU.nl december 17, 2014
  NU.nlHet laatste nieuws het eerst op NU.nlNU.nlDit hangt af van de verzekering die je hebt gekozen. Afspraken over kwaliteit. Menzis heeft afspraken over kwaliteit van zorg en tarieven met een groot aantal ziekenhuizen, artsen, fysiotherapeuten en andere zorgaanbieders. Keuze te over dus. Je vindt ...en meer »
 • Teleurstelling over afwijzen beslag monstertruck: niet verzekeren loont - Tubantia december 16, 2014
  Teleurstelling over afwijzen beslag monstertruck: niet verzekeren loontTubantiaHENGELO – De voorzieningenrechter in Almelo staat niet toe dat de slachtoffers van het drama in Haaksbergen beslag leggen op de monstertruck. Hij heeft het verzoek dinsdagmiddag afgewezen.en meer »