Home » Over ons

Over ons

Deze website geeft informatie over alles wat te maken heeft met verzekeren, van een uitvaartverzekering tot het verschil tussen WA-verzekering of All Risk?

De websites is ontstaan omdat er op het internet veel websites bestaan waar u verzekeringen kunt afsluiten zonder hier duidelijk informatie over te geven. Voor al uw vragen en informatie kunt u hier terecht.

Laatste 5 artikelen

Partner websites

RSS Nieuws van andere websites over verzekeren

 • Hello Bank wil ook verzekeringen online aanbieden - Knack.be mei 26, 2016
  Knack.beHello Bank wil ook verzekeringen online aanbiedenKnack.beDe bank denkt in de eerste plaats aan de brandverzekering en de familiale verzekering'. Hoewel de Belg toch sterk gehecht is aan de menselijke relatie met zijn bankier, "maken vereenvoudiging en transparantie de verkoop van online producten en diensten ...Hello Bank start met brandpolissen en familiale verzekeringenspaargids.bealle 2 nieuwsartikelen »
 • 11% tieners wil mobieltje verzekeren via mobiele aanbieder - Telecompaper mei 26, 2016
  11% tieners wil mobieltje verzekeren via mobiele aanbiederTelecompaperAcht procent van de Nederlanders wil bij de keuze voor beveiligingsoplossingen in of rondom het huis wel aankloppen bij zijn telecomaanbieder. Nog eens drie procent is bereid om zijn of haar mobiele telefoon via de mobiele provider te verzekeren ...en meer »
 • Extra premie of weigering schuldsaldoverzekering is meestal gerechtvaardigd - Knack.be mei 25, 2016
  Knack.beExtra premie of weigering schuldsaldoverzekering is meestal gerechtvaardigdKnack.be... Opvolgingsbureau velde een oordeel over 397 dossiers. 193 chronische zieken klopten aan bij het bureau omdat ze een bijpremie moesten betalen van meer dan 75 procent en in 204 gevallen weigerde de maatschappij de chronisch ziekte te verzekeren.
 • 23.000 agenten en gendarmen moeten veiligheid Tour verzekeren - Het Laatste Nieuws mei 24, 2016
  Het Laatste Nieuws23.000 agenten en gendarmen moeten veiligheid Tour verzekerenHet Laatste Nieuws"Minstens 23.000 gendarmen en politieagenten zullen aanwezig zijn langs de wegen dit jaar, om de veiligheid van de Tour de France te verzekeren", aldus Cazeneuve tijdens een vergadering met de organisatoren. De Tour vindt dit jaar plaats van 2 tot en ...en meer »
 • 'Verzekeraars onduidelijk over schadevrije jaren' - Telegraaf.nl mei 24, 2016
  Telegraaf.nl'Verzekeraars onduidelijk over schadevrije jaren'Telegraaf.nlAmsterdam - De afspraken die autoverzekeraars met elkaar hebben gemaakt over het gelijktrekken van de regels voor schadevrije jaren, zijn in meer dan de helft van alle polisvoorwaarden niet terug te vinden. Dat concludeert onderzoeksinstituut MoneyView ...en meer »