Home » Over ons

Over ons

Deze website geeft informatie over alles wat te maken heeft met verzekeren, van een uitvaartverzekering tot het verschil tussen WA-verzekering of All Risk?

De websites is ontstaan omdat er op het internet veel websites bestaan waar u verzekeringen kunt afsluiten zonder hier duidelijk informatie over te geven. Voor al uw vragen en informatie kunt u hier terecht.

Laatste 5 artikelen

Partner websites

RSS Nieuws van andere websites over verzekeren

 • Zo bescherm je je mobiele telefoon - Trouw september 28, 2016
  TrouwZo bescherm je je mobiele telefoonTrouw"En bel vooral niet het klantenservicenummer wat in die mails staat, want dan krijg je ook weer een crimineel aan de telefoon die je zal verzekeren dat het mailtje tiptop in orde is. Ik geef toe, het lijken misschien obligate huis-tuin-en-keukentips ...
 • 'Voldoen verzekeraars nog wel aan hun zorgplicht?' - Boerderij (abonnement) september 28, 2016
  Boerderij (abonnement)'Voldoen verzekeraars nog wel aan hun zorgplicht?'Boerderij (abonnement)Je mag natuurlijk nooit iets niet verzekeren als je de risico's bij schade niet kunt dragen, maar je kunt je wel afvragen of aan de zorgplicht wordt voldaan als de polisvoorwaarden jaarlijks wijzigen en in een document van 250 pagina's via een cd-rom ...
 • WA Autoverzekering – FAQ - Blog.nl (Blog) september 24, 2016
  Blog.nl (Blog)WA Autoverzekering – FAQBlog.nl (Blog)De hoogte van de premie voor de WA verzekering is onder andere afhankelijk van het gewicht van de auto en het aantal schadevrije jaren dat de verzekeringnemer heeft opgebouwd. De premies lopen sterk uiteen en is geen indicatie van op te geven.
 • Spurs verzekeren zich voor toekomst: ook Kyle Walker tekent bij - Het Laatste Nieuws september 23, 2016
  Het Laatste NieuwsSpurs verzekeren zich voor toekomst: ook Kyle Walker tekent bijHet Laatste NieuwsSpurs verzekeren zich voor toekomst: ook Kyle Walker tekent bij. Bewaar artikel. reacties. 0. lees artikel. Door: redactie 23/09/16 - 12u04 Bron: Belga. Delighted to have extended my contract at @SpursOfficial. Loving my football, excited for the ...en meer »
 • "EU-landbouwbeleid faalt in verzekeren landbouwinkomen ... - Nieuwsgrazer september 18, 2016
  Nieuwsgrazer"EU-landbouwbeleid faalt in verzekeren landbouwinkomen ...NieuwsgrazerHet Europese landbouwbeleid faalt. Dat zegt Boerenbondvoorzitter Sonja De Becker in een interview met De Zondag. Ze vindt dat Europa er niet meer in slaagt ...Sonja De Becker (Boerenbond): 'Totaalverbod op onverdoofd slachten moet ...Knack.bealle 9 nieuwsartikelen »