Home » Over ons

Over ons

Deze website geeft informatie over alles wat te maken heeft met verzekeren, van een uitvaartverzekering tot het verschil tussen WA-verzekering of All Risk?

De websites is ontstaan omdat er op het internet veel websites bestaan waar u verzekeringen kunt afsluiten zonder hier duidelijk informatie over te geven. Voor al uw vragen en informatie kunt u hier terecht.

Laatste 5 artikelen

Partner websites

RSS Nieuws van andere websites over verzekeren

 • Plan moet toekomst varkensboeren in Limburg verzekeren - Het Belang van Limburg december 1, 2015
  Het Belang van LimburgPlan moet toekomst varkensboeren in Limburg verzekerenHet Belang van LimburgEr is dringend een plan nodig om de Limburgse varkensboeren te helpen. Momenteel telt onze provincie nog 400 varkensbedrijven, maar steeds meer boeren moeten de deuren sluiten. De kostprijs voor een varken is hoger dan de verkoopprijs, de situatie is ...
 • Verzekeren? Zandzakken voor de deur - nrc.nl december 1, 2015
  nrc.nlVerzekeren? Zandzakken voor de deurnrc.nlZij verzekeren hun klanten tegen de gevolgen van schade of een inkomenstekort na hun pensioen. Maar nu moeten beleggers Delta Lloyd zélf verzekeren. Verzekeren van extra kapitaal om te voldoen aan hogere eisen van de internationale toezichthouders, ...en meer »
 • Internetgebruikers kunnen zich nu verzekeren tegen online-criminaliteit - NOS november 30, 2015
  NOSInternetgebruikers kunnen zich nu verzekeren tegen online-criminaliteitNOSBedrijven konden het al, maar nu kunnen ook particulieren zich verzekeren tegen internetcriminaliteit. De Franse verzekeraar AXA biedt sinds enkele weken de mogelijkheid om je in Nederland te verzekeren tegen laster, misbruik en identiteitsdiefstal op ...Nederlanders kunnen zich nu verzekeren tegen cybercrimeBrightParticuliere verzekering tegen internetcriminaliteitDe GelderlanderVerzekering tegen cybercriminaliteit ook […]
 • 'Nieuwe budgetpolis krijgt ruimere voorwaarden' - Telegraaf.nl november 27, 2015
  Telegraaf.nl'Nieuwe budgetpolis krijgt ruimere voorwaarden'Telegraaf.nlDe budgetpolissen van 2016 bieden ruimere voorwaarden. Verzekerden kunnen bij meer ziekenhuizen en fysiothereapheuten terecht, en er wordt een groter deel van de kosten vergoed van de zorgverleners die niet onder de afspraken van verzekeraars ...en meer »
 • NN Insurance wil sportieve mensen goedkoper verzekeren - Knack.be november 26, 2015
  Knack.beNN Insurance wil sportieve mensen goedkoper verzekerenKnack.beNN Insurance, dat vroeger deel uitmaakte van de ING-groep, wil nagaan of het een goedkopere verzekering kan aanbieden aan cliënten die meer bewegen. De verzekeraar zet een experiment op met 500 testpersonen, om met behulp van de smartwatches ...en meer »