Home » Over ons

Over ons

Deze website geeft informatie over alles wat te maken heeft met verzekeren, van een uitvaartverzekering tot het verschil tussen WA-verzekering of All Risk?

De websites is ontstaan omdat er op het internet veel websites bestaan waar u verzekeringen kunt afsluiten zonder hier duidelijk informatie over te geven. Voor al uw vragen en informatie kunt u hier terecht.

Laatste 5 artikelen

Partner websites

RSS Nieuws van andere websites over verzekeren

 • Cyberrisico's verzekeren: het kan - MKB Servicedesk juni 27, 2016
  MKB ServicedeskCyberrisico's verzekeren: het kanMKB ServicedeskIn de Verenigde Staten verzekert men zich al regelmatig tegen cyberrisico's. In Nederland wordt dit nog erg weinig gedaan door het mkb. Terwijl er toch redelijk hoge risico's zijn. In 2012 kostte de cybercriminaliteit Nederland ongeveer 10 miljard euro.
 • Gerechtsdeskundigen moeten voortaan onafhankelijkheid verzekeren - VRT Nieuws juni 27, 2016
  VRT NieuwsGerechtsdeskundigen moeten voortaan onafhankelijkheid verzekerenVRT NieuwsIn een reportage van het VRT-programma "Panorama" getuigden vorig jaar slachtoffers van ongevallen dat hun verzekering hen niet wil vergoeden voor arbeidsongeschiktheid, omdat experts in de rechtbank verklaarden dat ze nog kunnen werken. Telkens ...en meer »
 • 'Het kost je gewoon je bedrijf als je niet verzekerd bent' - NOS juni 25, 2016
  NOS'Het kost je gewoon je bedrijf als je niet verzekerd bent'NOS"Het kost je gewoon je bedrijf als je niet verzekerd bent", zegt akkerbouwer Theo van Eeden-Petersman. Ook zijn bedrijf in het Zuid-Hollandse Benthuizen is zwaar getroffen. Vijftien procent van de opbrengst kan hij afschrijven. "Binnen een uur viel er ...
 • Streep door je vakantie. Heeft het zin je hiertegen te verzekeren? - z24 juni 25, 2016
  z24Streep door je vakantie. Heeft het zin je hiertegen te verzekeren?z24Gemiddeld moet je rekenen op circa 3 procent van de reissom, maar de premieverschillen zijn erg groot: voor de duurste verzekering ben je wel dubbel zoveel kwijt als voor de goedkoopste. Behalve de premie ben je ook poliskosten en 21 procent ...
 • Moet je een caravan verplicht verzekeren? - Wegwijs juni 23, 2016
  WegwijsMoet je een caravan verplicht verzekeren?WegwijsMaar heb je ook verplicht een caravanverzekering nodig? Wat als je met je caravan schade veroorzaakt bij een ander, wie betaalt daar dan voor? Hieronder vind je een aantal zaken om rekening mee te houden bij het verzekeren van jouw caravan.